Home » Over ons

Hi there,

 

Wij zijn Daphne en Michelle, (schoon)zusjes en beide werkzaam in een vitaal beroep. Om die reden zijn we begonnen met het maken van armbandjes. We wilden onze hardwerkende collega's -tijdens de coronacrisis- verassen met een cadeautje om ze te laten voelen ze fantastisch werk doen en dat het gewaardeerd wordt dat iedereen een stapje harder zet voor de ander.

 

We hadden nooit kunnen bedenken dat de reacties op onze armbandjes zo enthousiast waren. We kregen de vraag waar we ze gekocht hadden en toen we vertelde dat we ze zelf maken, waren de reacties nog leuker!

Voor we het wisten zaten we veel vaker te 'knutselen' en ontstond het idee om de armbandjes voor een klein prijsje te verkopen. We lieten een logo ontwerpen, werkte aan voorraad, en schoten wat foto's (capturedbydaphne), zette dit op Instagram en binnen no-time kregen we de ene bestelling na de andere. Het is dat we in een vitaal beroep werken..Maar anders hadden we onze baan opgezegd.

Nee grapje, haha! De combinatie is wat het juist zo leuk maakt.

 

Waar het allemaal mee begon is onze 'giftcard'. Je kunt zelf een armbandje en een kaartje kiezen voor iemand anders, wij schrijven jouw persoonlijke boodschap op het kaartje en zorgen ervoor dat het aankomt bij de ontvanger die jij wil verassen Dit blijven we zeker doen! Ook kun je nu losse armbandjes bestellen, enkelbandjes, kettingen en oorbellen. Maar er zijn ook plannen om onze collectie uit te breiden. Dus stay tuned!

 

Liefs Daphne & Michelle

  


Mijn naam is Daphne, ik ben getrouwd met Stefan (hij is het broertje van Michelle - nu heb je meteen de link) en in juni 2020 mama geworden van onze zoon Lennon Joe.

Drie dagen in de week werk ik als pedagogisch medewerker op de peuteracademie, de rest van de week fotografeer ik en daar is nu een nieuwe uitdaging bij gekomen: Solé the label. Samen met mijn schoonzusje ben ik hier founder van. Het is een feestje om dit samen te mogen doen en ik hoop dat we in de toekomst nog heel veel klanten blij kunnen maken met ons concept.

 

Liefs Daphne

 


Mijn naam is Michelle Schouten, ik ben getrouwd met Jordi en samen hebben wij twee zoons, Oden en Rio en een dochter, Phila.

Naast mijn werk als apothekersassistente ben ik samen met mijn schoonzusje founder of Solé the label.

Wat begon als een ludieke actie is uitgelopen tot veel meer. Zelf ben ik daar heel trots op en hoop dat we in de toekomst ons label kunnen uitbreiden met nog veel meer toffe sieraden en accessoires.

 

Liefs Michelle


vragen of opmerkingen voor ons? let us know, we beantwoorden ze graag voor jullie.